Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van 23 juli 2007
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Zomerstorm


Op 24 en 26 juli werd Nederland overvallen door stormen die veel schade hebben aangericht. Zoiets zou je in de zomermaanden niet verwachten. Maar een dag eerder, op 23 juli, raasden de stormen al over SpokaniŽ. Aan de oostkant van de berggebieden was niet veel aan de hand, maar aan de westkanten, en dan vooral in de buurt van de kusten, was het goed raak. En dan niet alleen veel storm, maar hier en daar bovendien een overvloedige regenval.

(foto) Bij Dverrelt, een dorp in de zuidwesthoek van het district Munt (eiland Berref) ontwikkelde zich een windhoos die een spoor van vernieling achterliet. Elektriciteitsmasten gingen bij bosjes omver, maar ook het dak van een verzorgingstehuis moest eraan geloven. Het werd van de muren gerukt en kwam honderden meters verder in het bos terecht. De 62 bewoners zijn naderhand geŽvacueerd en ondergebracht in een schoolgebouw in Balison.

Categorie: Rampen


Ef ludi ˇkatle-Űtlazrer lef parasetamŰl fara stala

De effectieve pijnstiller op basis van paracetamolAquonda Jeerstatjen-bŰnt
(Nationale Makelaarsbond)
 
Fetu-klarbˇr 3-5
3100-Blort
T (030) 3690509
E ajb@bark.sp
Alle erkende makelaars in onroerend goed zijn aangesloten bij de AJB. Zij hanteren vaste tarieven, hebben voldoende kennis van de bouwkundige en juridische aspecten, erkennen de geschillencommissie en respecteren de gedragscode.