Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van 15 september 2012
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Man komt dood aan op Trymt


Een 56-jarige SpokaniŽr uit GˇrŰ is dood teruggekeerd naar zijn vaderland. Toen gistermiddag het Spocanair-vliegtuig uit Londen op Trymt landde, en alle passagiers waren uitgestapt, ontdekte het cabinepersoneel dat er nog ťťn man in zijn stoel zat.

"Ik dacht eerst dat hij sliep", zo vertelt Oesete Řto-PacŰs, een van de stewardessen op deze vlucht. "Maar wakker schudden lukte niet, en toen vreesde ik het ergste. Toen alle andere passagiers het toestel verlaten hadden, heb ik direct de gezagvoerder ingelicht en hij heeft de Medische Assistentie van de Luchtvaartpolitie erbij gehaald. De arts constateerde dat hij gestorven was."
De doodsoorzaak is vooralsnog niet duidelijk, maar de man moet vlak voor of tijdens de landing zijn gestorven, want hij had nog wel zijn gordel vastgegespt. De vrouw die naast hem zat, vertelde later aan de politie dat ze onderweg niets gemerkt had. "Het was gedurende de hele reis een zwijgzame man, maar hij at wel zijn broodje op en bestelde nog een extra biertje. Ik heb hem eigenlijk alleen maar levend gezien," zo verklaart deze medepassagier.
De overleden man leefde een teruggetrokken bestaan in GˇrŰ. Hij was niet getrouwd en schijnt ook nauwelijks familie gehad te hebben. Hij had alleen contact met een verre neef in Londen, die hij waarschijnlijk ook heeft bezocht. Ook deze man, met een Engelse vader, zal in Londen door de politie worden gehoord. Volgens een woordvoerder van Spocanair is het nu al de vierde keer binnen een jaar dat een passagier onderweg naar Hirdo overlijdt. "Is dat toeval of hebben wij een specifiek soort mensen aan boord?" zo vraagt hij zich hardop af.


Categorie: Opmerkelijk