Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van vrijdag 17 januari 2020
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Groot feest voor de 75-jarige Marina Thys


De bekende zangeres Marina Thys is gisteren 75 jaar geworden. Ze weet intussen al 50 jaar lang het publiek te boeien met haar "familieliederen", een typisch Spokanisch genre dat het midden houdt tussen een smartlap en een levenslied, maar het kan ook een vrolijke, opgewekte of optimistische inhoud hebben.

Marina Thys heeft ook in talloze films gespeeld en was jarenlang te gast in ontelbare televisieprogramma's. Tegenwoordig treedt ze alleen nog op als zangeres, waarbij ze altijd volle zalen trekt en de kaarten soms al maanden van te voren zijn uitverkocht.

Ze heeft haar verjaardag groots gevierd, met een overweldigend feest in het Koninklijke Theater in Hirdo, waarbij een tiental artiesten speciaal voor haar optrad. Onder de genodigden bevonden zich vele bekende SpokaniŽrs - zakenlui, artiesten, politici en noem maar op.

Marina was vooral zeer ontroerd toen ze tijdens dit feest gebeld werd door prinses Gala Hanse Quela, die haar hartelijk feliciteerde en verklaarde een grote fan van Marina te zijn - iets wat Marina nooit eerder had gemerkt, gaf ze later op de avond toe.

De gevierde zangeres heeft tijdens het feest verklaard dat ze voorlopig nog niet van plan is om met zingen te stoppen. Dat is een grote geruststelling voor haar enorme schare aanhangers.


Categorie: Entertainment