Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van 11 januari 2000
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Wandelaar stort in ravijn


Een 35-jarige inwoner uit Jajes (een stadje in het Kulano-gebergte) is zondag 9 januari om het leven gekomen toen hij tijdens een wandeling in de buurt van het dorp Firani-pŰnt over een bemoste steen uitgleed en in het ravijn in stortte. Zijn 42-jarige vrouw was getuige van het drama maar had nog de tegenwoordigheid van geest om met haar GSM de politie te waarschuwen. Enkele reddingswerkers hebben zeker 5 uur in het ontoegankelijke Firani-ravijn moeten zoeken voordat zij het deerlijk verminkte lijk van de man aantroffen. Zijn schedel bleek verbrijzeld en daaruit kon de arts opmaken dat hij na de val vrijwel onmiddellijk dood geweest moet zijn.

Dit is al het derde dodelijke ongeluk in dit deel van het Kulano-gebergte sinds de kerstdagen. De politie in Quandep‚ kan niet verklaren waarom er juist in de afgelopen maand zoveel slachtoffers vielen.

Overigens is de 42-jarige vrouw de eerste GSM-bezitter in SpokaniŽ die nu mag profiteren van de omstreden "Geluk bij ongeluk"-actie die TelCŰm op 1 januari is begonnen. De actie houdt in dat iemand die zijn GSM gebruikt om een spectaculaire reddingsoperatie in gang te zetten, een jaar lang gratis mag telefoneren. Toen de 42-jarige weduwe van dit heugelijke feit vernam, was haar laconieke reactie: "het zou leuk zijn als ik een jaar lang gratis met mijn man kon praten - zijn er ook satellietverbindingen met de hemel?"


Categorie: Rampen


Kerru gˇrs ki
xuriymecos
sener cŰmeröela
blompos fes
dena izequff!
www.prespocom.sp


Ook ķ kunt in
deze kolom uw
commerciŽle
mededeling
plaatsen!
www.prespocom.sp