Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van 29 mei 2000
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Overspannen moeder in Asjetto steekt haar dochter neer


Een 29-jarige vrouw uit Asjetto heeft op 29 mei haar 8-jarige dochter zodanig met een broodmes toegetakeld dat het kind met spoed in het Zuiderziekenhuis opgenomen moest worden. De verwondingen zijn zo ernstig dat voor het leven van het meisje gevreesd moet worden.

Het is een raadsel hoe de vrouw tot haar gruweldaad is gekomen. Zij stond in de buurt bekend als een vriendelijk, behulpzaam, mens die nog geen vlieg kwaad zou doen. Vanwege haar depressieve buien slikte ze Idepryll, en de politie vermoedt nu dat de vrouw buiten haar zinnen is geraakt door een ongelukkige combinatie van dit medicijn met alcohol.

Buren die op het geschreeuw van het meisje afkwamen troffen de vrouw in een verwarde toestand aan. Ze kon niet verklaren waarom ze met een bebloed mes in haar handen stond, en het drong evenmin tot haar door dat haar dochtertje zwaar gewond op de grond lag. De vrouw is voorlopig opgenomen in een psychiatrische inrichting, waar de politie haar op 2 juni heeft verhoord. Ze kon zich toen nog steeds niets van haar daad herinneren. Voorlopig doet de politie geen verdere mededelingen.


Categorie: MisdaadEen vakantie in SpokaniŽ is onvergetelijk. Een droom, een fantasie, een fata morgana.
Zoiets moet je meegemaakt hebben.
(Dit is een aanbeveling van het Ministerie van Toerisme)