Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van dinsdag 13 augustus 2019
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Enorme kettingbotsing op
de M6 (Liftka): 4 doden


Gisteren, tijdens de ochtendspits, heeft zich een enorme kettingbotsing op de M6 tussen Feut‚m en Hoggebim voorgedaan, 3 km ten oosten van aansluiting 62. Hierbij zijn 4 personen omgekomen.

Het ongeluk werd veroorzaakt door een vrachtwagen die plotseling uitweek naar de linker rijstrook om een andere vrachtwagen in te halen. Enkele personenautoís op de inhaalstrook werden hierdoor verrast en trapten op de rem, met de kettingbotsing als gevolg. Hierbij waren minstens 12 autoís betrokken. De eerste 3 autoís werden vermorzeld en de inzittenden ervan (3 bestuurders en een passagier) kwamen hierbij om het leven. Drie andere bestuurders zijn met zware verwondingen naar het ziekenhuis in Hoggebim vervoerd. Het opruimen van de wrakken heeft tot in de namiddag geduurd. Al die tijd is de autoweg richting Hoggebim gesloten gebleven. In tegenovergestelde richting ontstonden voortdurend lange files omdat nieuwsgierige automobilisten afremden om de ravage te kunnen zien.

Volgens de politie waren de bestuurders extra verrast door de inhaalmanoeuvre omdat er tussen 8.30 en 10.30 (dus tijdens de spits) een inhaalverbod voor vrachtautoís geldt. De bestuurder van de inhalende vrachtauto, een 24-jarige inwoner van Gralkrich, is gearresteerd.


Categorie: Rampen

 

WIJ KUNNEN UW
ONGELUK NIET
 VOORSPELLEN.
WIJ KUNNEN DE
GEVOLGEN WEL IN
GOEDE BANEN LEIDEN.

PREDICT
De verzekeringsmaatschappij
waar u zich zeker voelt.
VERZEKER U TEGEN DE ONGEMAKKEN VAN DE NATUUR:
BLIKSEMINSLAG
STORMSCHADE
WATEROVERLAST
De natuur kunt u niet de baas zijn, maar u kunt zich er wel op voorbereiden.

W W W . S F I N K S . S P

Sfinks insŻr‚nsos
Priyft‚-mirra 4 - 5004-Liyrotyka