Nieuws uit SpokaniŽ, verzorgd door het officiŽle persbureau Prespo
Bericht van woensdag 6 mei 2020
 
CommerciŽle mededelingen

SPARC
Inhoud (chronologisch)

< Vorig item
Volgend item >


Actueel
Cultuur
Economie
Entertainment
Gezondheid
Maatschappij
Mensen
Milieu
Misdaad
Opmerkelijk
Politiek
Rampen
Sport
Transport
Wetenschap
Colofon
Disclaimer

Schietpartij in Kurriy


Op de Port-weg, in de havenwijk van Kurriy, heeft zich in de nacht van 5 op 6 mei een schietpartij voorgedaan. Minstens vijf mensen zijn gewond geraakt, van wie er twee ernstig.

De politie was snel ter plaatse en wist de dader in te rekenen. Het gaat om een 31-jarige inwoner van Wen‚s die al eerder een gevangenisstraf heeft uitgezeten wegens inbraak en drugshandel. Volgens de politie ging het bij de schietpartij om een afrekening in het criminele circuit, maar wie de slachtoffers zijn en wat hun relatie met de dader is, wil of kan de politie nog niet zeggen.

"Onder de slachtoffers is in ieder geval een zware crimineel die wij al lange tijd in het vizier hadden", aldus een woordvoerder van de politie. Porrte HŰster-Umoet, de burgemeester van Kurriy, heeft zijn afschuw uitgesproken en benadrukte dat zulke calamiteiten "bijna nooit in SpokaniŽ en zeer zelden in Kurriy" voorkomen. "Gelukkig zijn er geen onschuldige slachtoffers gevallen", zo stelde hij. Een opmerking die vraagtekens oproept omdat de identiteit van de slachtoffers nog niet bekend is of bekend is gemaakt, en er zich onder de vijf gewonden best wel onschuldigen zouden kunnen bevinden.


Categorie: Misdaad


 
¬KE - NYN
Supermarkets

Always open from 8 a.m. until 9 p.m.
Always in your neighbourhood
Always inexpensive
 

We deliver to
your doorstep!
www.akenyn.sp